✓ Perfecte kwaliteit
✓ Uitstekende service
✓ Gedegen advies
✓ Secure inmeting
✓ Correcte montage
✓ Subliem vakmanschap

Bel: 010 - 2486222
500 vierkante meter showroom!
Offerte aanvragen

Westland Projectzonwering

Westland Projectzonwering adviseert, engineert, produceert én monteert een gamma van zeer hoogwaardige systemen voor buitenzonwering in de utiliteitsbouw, maar ook VVE gebouwen passen perfect binnen ons leveringsprogramma.

Het portfolio bevat onder meer rolschermen, uitvalzonwering, buitenjaloezieën, luifelconstructies, schoepenzonwering, patio's, wandsystemen, enz. Bij de invulling van het bestek kunnen architecten en aannemers rekenen op professioneel advies en ondersteuning van de specialist. Om zeker te zijn dat de oplossing voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, heeft Westland projectzonwering alle brancheverwante certificaten en keurmerken in bezit. 

Omdat Westland projectzonwering het complete proces in eigen beheer heeft, ontstaat in een vroegtijdig stadium van het ontwerpproces duidelijkheid over prijs, kwaliteit en planning. Het vakmanschap en de ervaring van de medewerkers is een garantie voor maatvastheid, kwaliteit en stabiliteit van de constructie. Detailleringen krijgen extra aandacht om de montage te vereenvoudigen. Daarbij kunt u bij Westland projectzonwering rekenen op alternatieven die door ons worden aangedragen om bezuinigingen op het initiële ontwerp door te voeren. Het gebruik van productieprotocollen blijkt in de praktijk bij te dragen aan zekerheid. Westland projectzonwering doet het in één keer goed. De flexibiliteit van de specialist komt evengoed tot uiting bij kleinere projecten als in grootschalige complexen. De eigen service- en onderhoudsdienst staat paraat om technische storingen snel op te lossen. Door eigen productie zijn ook niet reguliere vragen, door aanpassingen en meedenken vaak met ja te beantwoorden.

Kortom, strakke prijzen, goed advies, nette montage, en een perfecte naservice!

Projectzonwering

Bekijk ons aanbod

Baldakijn

Binnen zonwering

Horizontale buitenjaloezieƫn

Markiezen

Markisolet

Projectbesturing

Referentie`s

Reparatie`s

Schoonmaak zonwering

Screens vlakhangende zonwering

Uitvalschermen

Werk in uitvoering

Zonwering onderhoud

Zo bereikt u ons:

Onze showroom
Galateestraat 8
3044 EC Rotterdam

Tel: 010 - 2486222

E-mail: info@westlandzonwering.nl

Meer Westland: